Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Surogaty Master Martini w 4 odsłonach -Caribe ,Centramerica, Caravella i Bolero -surogaty czekoladowe „bez temperowania”.

Caribe-to linia surogatów  deserowych i białych pakowanych w ekonomiczne opakowania  po 25kg.Są to polewy łatwo roztapiane, znakomite do produkcji polew oraz jako dodatek do kremów i ganaszy. Sprawdzone przez naszych klientów, docenione za powtarzalną wysoką  jakość .
Bolero-to najnowsza wersja surogatów w ofercie  Master Martini. Dyski występuje w wersji deserowej i białej. Wysoka włoska jakość polew w korzystnych cenach. Pakowane są po 25kg


Centramerica i Caravella to dwie linie surogatów Master Martini charakteryzujące się wykorzystaniem tłuszczów roślinnych o określonej jakości, kompletnością asortymentu, absolutną praktycznością i szybkością użycia.
Asortyment obejmuje rozmaite formy do polew i dekoracji, szeroki wybór termostabilnych kremów do nadzień i smarowania, polew do lodów z możliwością wykorzystania do rozmaitych aplikacji w cukiernictwie, z jednoczesną gwarancją osiągnięcia doskonałych wyników - szybko i prosto.

Caravella to linia surogatów czekoladowych do polew i dekoracji, gwarantująca optymalny stosunek jakości do ceny.

Dostępna w rozmaitych kształtach: dyskach, kropelkach, posypkach oraz smakach i typach: deserowym, mlecznym i białym, doskonała do polew i dekoracji ciast i ciasteczek, tortów, croissantów, produktów drożdżowych i do wyrobu czekoladowych korpusów. Opakowanie 10kg.

Centramerica to linia surogatów czekoladowych cechujących się wysoką jakością, kruchością, połyskiem i łatwością użycia, co sprawia, że produkt szczególnie nadaje się do wysokiej jakości polew.
Dostępny w dyskach o smaku i typie: deserowym, mlecznym  i białym. Pakowane w kartony po 10kg.

Nowy smaki dostępne w sprzedaży: truskawka, pomarańcz, pistacja, cytrynowe, niebieskie. Opakowanie: 1 kg


rzetelna firma   Wykon Kreatif Studio