Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Piekarnictwo - zaciemniacze

Karmel amoniakowy E150c

Karmel amoniakowy E150c - stosowany do barwienia żywności i napojów.
Producent - ZETPEZET
Opakowanie:wiadro 12kg

Słód żytni Litewski

Słód żytni Litewski – aciemniacz do wszelkiego rodzaju pieczywa.
Opakowanie: worek 25kg

Bruno

Bruno - zaciemniacz do pieczywa na bazie sproszkowanej palonej mąki jęczmiennej .Dozowanie-3% w stosunku do mąki.
Producent - Pfahnl
Opakowanie: worek 25kg

Regge

Regge - jest naturalnym preparatem służącym do zaciemniania pieczywa. Dodatek „Regge” pozwala jednocześnie na wzbogacenie walorów smakowo-zapachowych pieczywa. W zależności od dozowania zaciemnia cza można uzyskać barwę miękiszu od jasnobeżowej do ciemnobrązowej. Użycie zaciemniacza jest bardzo proste i polega na wymieszaniu go z mąką w dzieży.
Producent-Ako
Opakowanie: worek 10kg

Super Dark

Super Dark - to całkowicie naturalny zaciemniacz do pieczywa na bazie sproszkowanego palonego jęczmiennego słodu. W zależności od ilości dodanego zaciemniacza możemy modyfikować barwę pieczywa od złocistej aż po ciemnobrązową.
Producent-Zeelandia
Opakowanie: worek 10kg
rzetelna firma   Wykon Kreatif Studio