Karmel amoniakowy E150c - stosowany do barwienia żywności i napojów. Producent - ZETPEZET Opakowanie:wiadro 12kg |
Piekarnictwo - zaciemniacze
Karmel amoniakowy E150c
Słód żytni Litewski
Słód żytni Litewski – aciemniacz do wszelkiego rodzaju pieczywa. Opakowanie: worek 25kg |
Bruno
Bruno - zaciemniacz do pieczywa na bazie sproszkowanej palonej mąki jęczmiennej .Dozowanie-3% w stosunku do mąki. Producent - Pfahnl Opakowanie: worek 25kg |
Regge
Regge - jest naturalnym preparatem służącym do zaciemniania pieczywa. Dodatek „Regge” pozwala jednocześnie na wzbogacenie walorów smakowo-zapachowych pieczywa. W zależności od dozowania zaciemnia cza można uzyskać barwę miękiszu od jasnobeżowej do ciemnobrązowej. Użycie zaciemniacza jest bardzo proste i polega na wymieszaniu go z mąką w dzieży. Producent-Ako Opakowanie: worek 10kg |
Super Dark
Super Dark - to całkowicie naturalny zaciemniacz do pieczywa na bazie sproszkowanego palonego jęczmiennego słodu. W zależności od ilości dodanego zaciemniacza możemy modyfikować barwę pieczywa od złocistej aż po ciemnobrązową. Producent-Zeelandia Opakowanie: worek 10kg |