BAZY DO LODÓW PERNIGOTTI - półprodukty w proszku o zróżnicowanej zawartości tłuszczów, zawierają neutralne środki zagęszczające, cukry i białka, idealne do zbilansowanego łączenia ze składnikami mieszanki bazowej.
BAZY DO LODÓW PERNIGOTTI - półprodukty w proszku o zróżnicowanej zawartości tłuszczów, zawierają neutralne środki zagęszczające, cukry i białka, idealne do zbilansowanego łączenia ze składnikami mieszanki bazowej.
LODY SOFT DO AUTOMATU - koncentrat do szybkiej produkcji lodów do automatu bez konieczności dodawania jaj. Przygotowanie polega na dokładnym wymieszaniu koncentratu z wodą w proporcji 1:3 i odstawieniu uzyskanej mieszanki na 15 minut. Mieszanka jest gotowa do produkcji lodów(może ale nie musi być poddana pasteryzacji). Producent - Eco Trade Opakowanie: worek 10kg Dostępne smaki: waniliowy, śmietankowy, czekoladowy, truskawkowy, pomarańczowy i orzechowy |
LODY POMORSKIE „PREMIUM” - koncentrat służy do bezpośredniego wytwarzania mieszanek lodowych bez dodatku jaj. Przygotowanie polega na wymieszaniu koncentratu z wodą w proporcji 1:2,5 i pozostawieniu uzyskanej mieszanki na 15 minut w celu zgęstnienia. Przygotowana mieszanka służy nadaje się do produkcji lodów miękkich z automatu, które mogą być, ale nie muszą, poddane pasteryzacji. Wytworzone z koncentratu lody charakteryzują się wspaniałym, intensywnym i naturalnym smakiem. Producent - AKO Opakowanie: worek 10kg Dostępne smaki: waniliowo-śmietankowe, waniliowe, śmietankowo-karmelowe. |
LODY POMORSKIE „ŚWIDERKI” - koncentrat przeznaczony jest do produkcji tzw.lodów „amerykańskich”, które w odróżnieniu od lodów „soft” są nienapowietrzone, bardzo zimne i twarde. Koncentrat miesza się z wodą w proporcji 1:2.Do produkcji tych lodów służą automaty, które mają możliwoć mrożenia masy lodowej do-12˚C. Producent - AKO Opakowanie:worek 10kg Dostępne smaki: śmietankowy, waniliowy, czekoladowy, truskawkowy, kokosowy, jagodowy, pomarańczowy i cytrynowy. |
LODY POMORSKIE - koncentrat służy do bezpośredniego wytwarzania mieszanek lodowych bez dodatku jaj. Przygotowanie polega na wymieszaniu koncentratu z wodą w proporcji 1:3 i pozostawieniu uzyskanej mieszanki na 15 minut w celu zgęstnienia. Przygotowana mieszanka służy nadaje się do produkcji lodów miękkich z automatu, które mogą być, ale nie muszą, poddane pasteryzacji. Producent - AKO Opakowanie: worek 10kg Dostępne smaki: śmietankowy, waniliowy, waniliowo-śmietankowy, czekoladowy, truskawkowy, kokosowy, jagodowy, pomarańczowy, cytrynowy, toffi, malinowy, „niebieskie Migdały”, kaktusowy, pistacjowy, Marumba”(pomarańczowy, mango i brandy), „Jogotwist’(jogurt, mango, brzoskwinia) oraz neutralna-baza. |
Wykon Kreatif Studio |