Śnieżnobiały krem roślinny przeznaczony głównie do dekoracji, gotowy do ubijania. Opakowanie: zgrzewka 12x1litr |
Gastronomia - nabiał
Monna Lisa Master Martini
Master Gourmet Chef Master Martini
Śmietana posiadająca konsystencję bardziej gęstą, jest produktem przeznaczonym do przypraw i ogólnie do gotowania, używany zarówno na ciepło, jak i na zimno. Opakowanie: zgrzewka 12x1litr |
Master Gourmet Master Martini
Śmietanka roślinna bez zawartości cukru, o smaku mleka, może być wykorzystywany do słonych potraw i ogólnie w kuchni lub też, po dodaniu cukru, do wyrobów cukierniczych. Opakowanie: zgrzewka 12x1litr |
Decor Up Master Martini
Decor Up słodzony, idealny do dekoracji i nadzień oraz do przygotowania różnego rodzaju kremów,
musów, mrożonych deserów, nadzień do czekoladek itd.
Jednym z atutów Decor Up jest wysoka wydajność: produkt, po ubiciu, zwiększa swoją objętość 3,5 -krotnie i,
w przeciwieństwie do śmietany zwierzęcej, może być powtórnie ubijany.
Decor Up charakteryzuje się dużą trwałością: produkt ubity zachowuje swoją formę przez długi okres,
stabilnością: produkt ubity pozostaje w tej formie przez długi czas, nie rozwarstwia się i nie podchodzi wodą.
Opakowanie: zgrzewka 12x1litr
Creline Credin
Śmietana roślinna. Wysokiej jakości krem używany do wypełnień i dekoracji kremowych ciasteczek, deserów i musów, zastępuje bitą śmietanę. Opakowanie: zgrzewka 12x1litr |
Sweet Whip Bakels
Słodzona śmietana roślinna stanowiąca doskonałą alternatywę dla śmietan zwierzęcych.
Baza do wszelkiego rodzaju zastosowań charakteryzująca się
wysoką stabilnością i neutralnym smakiem.
Opakowanie: zgrzewka 12x1litr
Patissiere GHM
Wysokiej jakości śmietana roślinna, doskonała do wypełnień oraz dekoracji wyrobów cukierniczych. Doskonała baza do przygotowania różnego rodzaju kremów.
Opakowanie: zgrzewka 12x1litr
Kulinarna Homogenizowana
Śmietana ukwaszona, do profesjonalnego stosowania |
Mlektyna Słodka UHT
Śmietana roślinna z dodatkiem protein mleka i cukru |
Deserowa UHT
Naturalna śmietanka zwierzęca o wyśmienitym smaku; znakomita do ubijania, trwała po ubiciu, stworzona
dla profesjonalistów branży cukierniczej, lodziarskiej i HoReCa.
Zawartość tłuszczu: 33%
Przechowywanie: poniżej 20°C
Opakowanie: bag-in-box 5l
Termin przydatności do spożycia: 3,5 miesiąca
Kremówka Bieruńska UHT
Śmietanka zwierzęca z dodatkiem tłuszczu roślinnego, |
Śmietanka Bieruńska 30%
Śmietanka Bieruńska do profesjonalnego stosowania |
Ser mozzarella - blok
Ser mozzarella w bloku charakteryzuje się lekko słonym smakiem, i dobrą topliwością. Szczególnie jest zalecany i doskonały do pizz, zapiekanek, i innych potraw wymagających pieczenia. Wyprodukowany przez OSM Racibórz. Przechowywanie: 1÷8°C |
Ser mozzarella – wiórki
Ser mozzarella charakteryzuje się lekko słonym smakiem, i dobrą topliwością. Szczególnie jest zalecany i doskonały do pizz, zapiekanek, i innych potraw wymagających pieczenia. Wyprodukowany przez OSM Racibórz.
|
Ser gouda - wiórki
Wysokiej jakości ser żółty w wiórkach, niezastąpiony w piekarni i gastronomii, ułatwiający wykończenie pizzy, zapiekanek, pizzerek oraz pieczywa. |
Serek śmietankowy /waniliowy DAGO 500g
Serek Dago 500g posiada doskonałą kremową konsystencję, dostępny w smaku śmietankowym i waniliowym. Doskonale nadaje się do naleśników, deserów i kremów. Polecamy do przygotowania deseru tiramisu.
|
Ser sernikowy Kalisz
Półtłusty ser twarogowy, szczególnie polecany do wypieku serników. |
Ser twarogowy miksowany Kalisz
Wykorzystywany jako półprodukt do produkcji wyrobów cukierniczych, piekarniczych jak również pierogów i innych produktów spożywczych. |
Ser Wykwintny
Półtłusty ser twarogowy, szczególnie polecany do wypieku serników. |
Sermiks Bieruński
Termostabilny ser piekarniczy o smaku waniliowym, |
Serek Homogenizowany Naturalny
Ser homogenizowany, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego o delikatnej konsystencji.
|
Więcej artykułów…
Strona 1 z 2