Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Gastronomia - nabiał

Monna Lisa Master Martini

Śnieżnobiały krem roślinny przeznaczony głównie do dekoracji, gotowy do ubijania.

Opakowanie: zgrzewka 12x1litr

Master Gourmet Chef Master Martini

Śmietana posiadająca konsystencję bardziej gęstą, jest produktem przeznaczonym do przypraw i ogólnie do gotowania, używany zarówno na ciepło, jak i na zimno.

Opakowanie: zgrzewka 12x1litr

Master Gourmet Master Martini

Śmietanka roślinna bez zawartości cukru, o smaku mleka, może być wykorzystywany do słonych potraw i ogólnie w kuchni lub też, po dodaniu cukru, do wyrobów cukierniczych.
Również Master Gourmet, po ubiciu, zachowuje długo swoją strukturę.

Opakowanie: zgrzewka 12x1litr

Decor Up Master Martini

 

Decor Up słodzony, idealny do dekoracji i nadzień oraz do przygotowania różnego rodzaju kremów,                                                        

musów, mrożonych deserów, nadzień do czekoladek itd.

Jednym z atutów Decor Up jest wysoka wydajność: produkt, po ubiciu, zwiększa swoją objętość 3,5 -krotnie i,

w przeciwieństwie do śmietany zwierzęcej, może być powtórnie ubijany.

Decor Up charakteryzuje się dużą trwałością: produkt ubity zachowuje swoją formę przez długi okres,

stabilnością: produkt ubity pozostaje w tej formie przez długi czas, nie rozwarstwia się i nie podchodzi wodą.

Opakowanie: zgrzewka 12x1litr

 

Creline Credin

Śmietana roślinna. Wysokiej jakości krem używany do wypełnień i dekoracji kremowych ciasteczek, deserów i musów, zastępuje bitą śmietanę.

Opakowanie: zgrzewka 12x1litr

Sweet Whip Bakels

 

Słodzona śmietana roślinna stanowiąca doskonałą alternatywę dla śmietan zwierzęcych.                                                    

Baza do wszelkiego rodzaju zastosowań charakteryzująca się

wysoką stabilnością i neutralnym smakiem.

Opakowanie: zgrzewka 12x1litr

 

Patissiere GHM

 

Wysokiej jakości śmietana roślinna, doskonała do wypełnień oraz dekoracji wyrobów cukierniczych. Doskonała baza do przygotowania różnego rodzaju kremów.

Opakowanie: zgrzewka 12x1litr

 

Kulinarna Homogenizowana

Śmietana ukwaszona, do profesjonalnego stosowania
w gastronomii - doskonała do sałatek, sosów majonezowych,
i dań mięsnych, a także w przemyśle cukierniczym - do ciast półkruchych, sękaczy.

Zawartość tłuszczu: 20%
Przechowywanie: poniżej 8°C
Opakowanie: wiadro 5kg
Termin przydatności do spożycia: 20 dni

Mlektyna Słodka UHT

Śmietana roślinna z dodatkiem protein mleka i cukru
o wyjątkowych walorach smakowych, do ubijania.
Można ją zamrażać, a także mieszać z aromatami, barwnikami
i galaretką. Doskonale sprawdza się jako dekoracja do kawy.

Zawartość tłuszczu: 25%
Przechowywanie: poniżej 20°C
Opakowanie: bag-in-box 5l
Termin przydatności do spożycia: 4 miesiące

Deserowa UHT

Naturalna śmietanka zwierzęca o wyśmienitym smaku; znakomita do ubijania, trwała po ubiciu, stworzona

dla profesjonalistów branży cukierniczej, lodziarskiej i HoReCa.

Zawartość tłuszczu: 33%

Przechowywanie: poniżej 20°C

Opakowanie: bag-in-box 5l

Termin przydatności do spożycia: 3,5 miesiąca

 

Kremówka Bieruńska UHT

Śmietanka zwierzęca z dodatkiem tłuszczu roślinnego,
o wszechstronnym zastosowaniu w gastronomii i cukiernictwie m.in. do ubijania, tortów, deserów.

Zawartość tłuszczu: 33%
Przechowywanie: poniżej 20°C
Opakowanie: bag-in-box 5l
Termin przydatności do spożycia: 3 miesiące

Śmietanka Bieruńska 30%

Śmietanka Bieruńska do profesjonalnego stosowania
w przemyśle cukierniczym, lodziarskim i gastronomii.

Zawartość tłuszczu: 30%
Przechowywanie: 1÷6°C
Opakowanie: wiadro 10l
Termin przydatności do spożycia: 8 dni

Ser mozzarella - blok

Ser mozzarella w bloku charakteryzuje się lekko słonym smakiem, i dobrą topliwością. Szczególnie jest zalecany i doskonały do pizz, zapiekanek, i innych potraw wymagających pieczenia. Wyprodukowany przez OSM Racibórz.

Przechowywanie: 1÷8°C
Opakowanie: blok ok.9kg
Termin przydatności do spożycia: 45 dni

Ser mozzarella – wiórki

Ser mozzarella charakteryzuje się lekko słonym smakiem, i dobrą topliwością. Szczególnie jest zalecany i doskonały do pizz, zapiekanek, i innych potraw wymagających pieczenia. Wyprodukowany przez OSM Racibórz.


Przechowywanie: 1÷8°C
Opakowanie: ok.9kg
Termin przydatności do spożycia: 30 dni

Ser gouda - wiórki

Wysokiej jakości ser żółty w wiórkach, niezastąpiony w piekarni i gastronomii, ułatwiający wykończenie pizzy, zapiekanek, pizzerek oraz pieczywa.

Przechowywanie: 1÷8°C
Opakowanie: worek 2kg
Termin przydatności do spożycia: 30 dni

Serek śmietankowy /waniliowy DAGO 500g

Serek Dago 500g posiada doskonałą kremową konsystencję, dostępny w smaku śmietankowym i waniliowym. Doskonale nadaje się do naleśników, deserów i kremów. Polecamy do przygotowania deseru tiramisu.


Przechowywanie: 1÷6°C
Opakowanie: paletka 12x500g
Termin przydatności do spożycia: 30dni

Ser sernikowy Kalisz

Półtłusty ser twarogowy, szczególnie polecany do wypieku serników.

Zawartość tłuszczu: 14%
Przechowywanie: 1÷8°C
Opakowanie: wiadro 10,5kg
Termin przydatności do spożycia: 14dni

Ser twarogowy miksowany Kalisz

Wykorzystywany jako półprodukt do produkcji wyrobów cukierniczych, piekarniczych jak również pierogów i innych produktów spożywczych.

Zawartość tłuszczu: 3%
Przechowywanie: 1÷8°C
Opakowanie: wiadro 10,5kg
Termin przydatności do spożycia: 14dni

Ser Wykwintny

Półtłusty ser twarogowy, szczególnie polecany do wypieku serników.

Zawartość tłuszczu: 6%
Przechowywanie: 1÷8°C
Opakowanie: wiadro 10kg
Termin przydatności do spożycia: 20 dni

Sermiks Bieruński

Termostabilny ser piekarniczy o smaku waniliowym,
gotowy do zapiekania w drożdżówkach, rogalikach, bułkach, naleśnikach. Po wypieczeniu zachowuje kolor, smak i nadany kształt.

Zawartość tłuszczu: 0,0%
Przechowywanie: 1÷8°C
Opakowanie: wiadro 11kg
Termin przydatności do spożycia: 20 dni

Serek Homogenizowany Naturalny

Ser homogenizowany, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego o delikatnej konsystencji.
Doskonały do wszelkiego rodzaju słodkich deserów serowych oraz serników "na zimno”.


Zawartość tłuszczu: 0,05%
Przechowywanie: 1÷6°C
Opakowanie: wiadro 10kg
Termin przydatności do spożycia: 18 dni

Więcej artykułów…

Strona 1 z 2

rzetelna firma   Wykon Kreatif Studio