Variegato Master Martini -produkt do przekładania lodów rzemieślniczych. Dostępne smaki:brunella krok (chrupiąca czekolada z kawałkami orzechów), brunella krok Bianca (chrupiąca biała czekolada z kawałkami orzechów), Fragola (z kawałkami truskawek), marena (z kawałkami wiśni), futti di bosco (z kawałkami owoców leśnych). |
Lodziarnie - pasty do lodów
Variegato Master Martini
Golden Ice pasty smakowe Master Martini
Golden Ice pasty smakowe Master Martini -szeroka gama skoncentrowanych past smakowych służących do przygotowania lodów. Dostępne smaki: malina, truskawka, kokosowa, figa, melon, czekolada, tiramisu, jogurt, starcciatella, brunella (smak nutella), gianduia (smak czekoladowo-orzechowy), wanilia, orzech laskowy, orzech włoski, pistacja, migdał, kawa, zabajone, karmel, „kogel-mogel”, pasta karmelowo-orzechowa, „panna cotta”, pasta o sm.chrupiącego ciasteczka, pasta o sm.kruchego ciasteczka,pasta o smaku kasztanów kandyzowanych. Producent:Master Martini Opakowanie-wiadro 3kg |
Pasty do lodów i kremów Torrini z Gradosa
Pasty do lodów i kremów Torrini z Gradosa -to pasty produkowane z naturalnych składników(świeże owoce lub ich koncentraty).Pasty „Torrini” nadają produktom smak, barwę i aromat. Dozowanie produktu już od 3%. Dostępne smaki: cytryna, malina, truskawka, pomarańcz, czekolada, tiramisu, toffi, zabajone. Producent: Grados Opakowanie - słoje 1,4kg lub 3kg |
Variegato
Variegato - marmurek do lodów-to produkty doskonałe i wyśmienite do variegowania lodów i polewania deserów. Proste łatwe w użyciu. Wspaniałe smaki sporządzone z naturalnych składników. W połączeniu z masą lodową tworzą niepowtarzalny smak lodów. Dostępne smaki: czekolada z wiśniami, czekolada z pomarańczą, czekolada z orzechami włoskimi, wiśnia, limonka z miętą, pinacolada (ananas+kokos), malaga, jabłko z cynamonem. Producent: Vortumnus Opakowanie - słoje 1kg |
Pasty do lodów i kremów Vortumnus
Pasty do lodów i kremów Vortumnus - to produkt nadający kolor, smak i zapach gotowym lub przygotowywanym przez lodziarza bazom lodowym. Pasty owocowe w zależności od użytych owoców zawierają mniej lub więcej rozdrobnione cząstki owoców. Dzięki wysokiej koncentracji cukru owoce zawarte w pastach nie zamarzają i zachowują smak świeżych owoców w zamrożonej masie lodowej. Pasty do lodów są tym cenniejsze, że zapewniają stałą jakość w produkcji lodów i są doskonałą pomocą w pracy lodziarzy. Pasty mogą służyć jako jedyny składnik smakowy w ilości do 10% oraz jako składnik wzmacniający smak lodów. Pasty te można zastosować także jako dodatek do kremów, śmietan, koktajli owocowych, sosów czy deserów mrożonych. Dostępne smaki: brzoskwinia, cytryna, czekolada, jagoda, advocat, kiwi, kokos, malina, orzech laskowy, orzech włoski, pomarańcza, toffi, truskawka, wanilia, wiśnia, zabajone i zielone jabłuszko. Producent: Vortumnus Opakowanie - słoje 1,05 kg |