Jaja w proszku, do przygotowania przez rozpuszczenie 1 jednostki wagowej proszku w 3 jednostkach wagowych wody. Zregenerowany 1kg proszku odpowiada masie jajowej z około 82 jaj kurzych o wadze 60g. Zastosowanie: piekarnictwo, cukiernictwo, produkcja makaronów, wyroby garmażeryjne Przechowywanie: suche pomieszczenie, temperatura pomieszczenia Opakowanie: worek 10 kg Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy |
Jaja w proszku, do przygotowania przez rozpuszczenie 1 jednostki wagowej proszku w 3 jednostkach wagowych wody. Zregenerowany 1kg proszku odpowiada masie jajowej z około 82 jaj kurzych o wadze 60g.
Zastosowanie: piekarnictwo, cukiernictwo, produkcja makaronów, wyroby garmażeryjne
Przechowywanie : suche pomieszczenie, temperatura pomieszczenia
Opakowanie: worek 10 kg
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy