Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Aravella Gran Ripieno – genaże do nadziewania pralin, dodatek do ciast i kremów

Gran Ripieno to nowa linia ganaszy wyspecjalizowanych do nadziewania pralin.

Bez tłuszczy uwodornionych, z naturalnymi aromatami, łatwe w użyciu: lekko podgrzane mogą być dozowane

bezpośrednio przy użyciu zwykłego rękawa cukierniczego.


Dostępne w trzech wariantach smakowych (kakao, orzech laskowy, biała czekolada), gotowe do bezpośredniego użycia

 

lub w połączeniu z innymi składnikami, takimi jak kawa, skórka pomarańczowa, bazylia, przyprawy, ryż preparowany itd.

Otrzymane kompozycje smakowe znakomicie sprawdzają się jako wypełnienia różnych rodzajów

korpusów czekoladowych – deserowych, mlecznych, białych a także jako składnik pralin ciętych i trufli.

Dostępne smaki: Nocciola - orzechowy (orzech laskowy) , Cacao-kakaowy , Avorio-„biała czekolada”

Opakowanie - wiadro 13kg

Producent - Master Martini

rzetelna firma   Wykon Kreatif Studio