Gran Ripieno to nowa linia ganaszy wyspecjalizowanych do nadziewania pralin.
Bez tłuszczy uwodornionych, z naturalnymi aromatami, łatwe w użyciu: lekko podgrzane mogą być dozowane
bezpośrednio przy użyciu zwykłego rękawa cukierniczego.
Dostępne w trzech wariantach smakowych (kakao, orzech laskowy, biała czekolada), gotowe do bezpośredniego użycia
lub w połączeniu z innymi składnikami, takimi jak kawa, skórka pomarańczowa, bazylia, przyprawy, ryż preparowany itd.
Otrzymane kompozycje smakowe znakomicie sprawdzają się jako wypełnienia różnych rodzajów
korpusów czekoladowych – deserowych, mlecznych, białych a także jako składnik pralin ciętych i trufli.
Dostępne smaki: Nocciola - orzechowy (orzech laskowy) , Cacao-kakaowy , Avorio-„biała czekolada”
Opakowanie - wiadro 13kg
Producent - Master Martini