CREME BRULEE - jest bardzo łatwym w przygotowaniu, wyśmienitym deserem w proszku o wyraźnie waniliowej nucie, bardzo zbliżonej do tradycyjnego francuskiego smaku. Dzięki użyciu w mieszance proszku jajecznego uzyskujemy charakterystyczną konsystencję i delikatny smak kremu. Sposób przyrządzania jest dużo prostszy i szybszy niż przy klasycznej metodzie, dzięki pominięciu etapu zapiekania kremu. Creme Brulee może być mrożony, a przechowywany w warunkach chłodniczych nadaje się do spożycia przez kilka dni. Można łączyć go wieloma dodatkami smakowymi, dzięki czemu wykorzystujemy go nie tylko do klasycznych deserów ale także do fantazyjnych ciast i tortów. Zalety: eliminuje możliwość zakażenia mikrobiologicznego masa nie przypala się podczas gotowania etap zapiekania jest pominięty, dzięki czemu nie ma ryzyka ścięcia i zwarzenia się kremu dodatek kwaśnych musów owocowych nie powoduje warzenia się masy Producent:Zeelandia Opakowanie:torebka 1kg |