Caribe-to linia surogatów deserowych i białych pakowanych w ekonomiczne opakowania po 25kg.Są to polewy łatwo roztapiane, znakomite do produkcji polew oraz jako dodatek do kremów i ganaszy. Sprawdzone przez naszych klientów, docenione za powtarzalną wysoką jakość . Bolero-to najnowsza wersja surogatów w ofercie Master Martini. Dyski występuje w wersji deserowej i białej. Wysoka włoska jakość polew w korzystnych cenach. Pakowane są po 25kg
Centramerica i Caravella to dwie linie surogatów Master Martini charakteryzujące się wykorzystaniem tłuszczów roślinnych o określonej jakości, kompletnością asortymentu, absolutną praktycznością i szybkością użycia. Asortyment obejmuje rozmaite formy do polew i dekoracji, szeroki wybór termostabilnych kremów do nadzień i smarowania, polew do lodów z możliwością wykorzystania do rozmaitych aplikacji w cukiernictwie, z jednoczesną gwarancją osiągnięcia doskonałych wyników - szybko i prosto.
Caravella to linia surogatów czekoladowych do polew i dekoracji, gwarantująca optymalny stosunek jakości do ceny.
Dostępna w rozmaitych kształtach: dyskach, kropelkach, posypkach oraz smakach i typach: deserowym, mlecznym i białym, doskonała do polew i dekoracji ciast i ciasteczek, tortów, croissantów, produktów drożdżowych i do wyrobu czekoladowych korpusów. Opakowanie 10kg.
Centramerica to linia surogatów czekoladowych cechujących się wysoką jakością, kruchością, połyskiem i łatwością użycia, co sprawia, że produkt szczególnie nadaje się do wysokiej jakości polew. Dostępny w dyskach o smaku i typie: deserowym, mlecznym i białym. Pakowane w kartony po 10kg.
|
|